De eerste 2.000 van de mogelijk 10.000 woningen in onze gemeente Deurne zitten al ver in de pen. Wat voor soort woningen willen we eigenlijk en in welke prijsklasse willen we dat er gebouwd wordt. Vul de enquête in en kom op 7 mei naar onze bijeenkomst om hier verder over te praten.

We hadden het al over de schaalsprong waarbij onze gemeente mogelijk 10.000 nieuwe woningen gaat bouwen tot 2040.

De gronden voor de eerste 2000 zitten al heel ver in de pen en zullen de komende jaren gerealiseerd worden .

Nu kunnen we wachten vanuit de gemeente of projectontwikkelaars  met wat voor soort woningen zij gaan komen.

Maar wij als de Deurense VVD willen graag weten wat de bewoners van onze gemeente willen wat er gebouwd gaat worden. Deze input delen we dan met de gemeente en alle andere partijen die iets met het bouwen van woningen te maken hebben in onze gemeente. 

En natuurlijk gebruiken we deze informatie als de bouwplannen aan de Deurense politiek worden voorgelegd voor goedkeuring.

We houden er rekening mee dat er per (kerk) dorp de behoefte anders kan zijn. 

Hoe vaak horen we wel niet dat ouderen wel willen verhuizen mits er een geschikte nieuwe woning voor ze is.  Maar we moeten ons ook realiseren dat ouderen nu vaak goedkoper huren of hen huis al voor een groot gedeelte hebben afgelost. En als ze dan kleiner gaan wonen moeten ze per maand in verhouding ineens veel meer gaan betalen als dat ze nu gewend zijn. We kunnen ons voorstellen dat veel ouderen dan toch weer afhaken. 

En zo is er per doelgroep wel iets te zeggen  waar rekening mee moet worden gehouden.

Om al deze informatie op te halen willen wij jullie vragen een enquête in te vullen die je via onderstaande link kunt bereiken. 

https://forms.office.com/e/r0FDzqKXiu?origin=lprLink

En natuurlijk zouden we je ook graag willen verwelkomen op onze informatieavond op 7 mei . De exacte locatie in Deurne wordt nog doorgeven. We hadden de vorige keer zoveel bezoekers en moeten daardoor mogelijk uitwijken naar een grote locatie.

  19:30 uur inloop

   19:45 start 

    21:00 uur einde

Laat je ons even weten als je komt door een e-mail te sturen  naar info@vvd-deurne.nl of neem contact op met één van onze fractieleden.