Peter Eijsbouts

Peter Eijsbouts

Fractievoorzitter

Peter is geboren, getogen en woonachtig in Vlierden. Hier woont hij samen met zijn vrouw Yvonne. In het dagelijks leven is Peter werkzaam als Key Account Manager bij Mega Collections B.V., in deze baan is hij verantwoordelijk voor de accounts in Duitstalige landen en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Daarnaast is hij actief bij AV lopers groep Deurne, De Knarsende Tanden en Golfbaan ’t Woold. Ook was hij voorzitter van Stichting MFA ’t Huis in Vlierden en Samen Vlierden.

Waarom VVD?
Ik vind het belangrijk om niet aan de zijlijn te gaan staan roepen maar om mee te doen. Eigen verantwoordelijkheid nemen en aanpakken is binnen de VVD een gemeengoed. In de afgelopen 4 jaar als fractielid heb ik gemerkt dat de liberale gedachte veel ruimte biedt voor mezelf als persoon en ruimte geeft om voor anderen (die minder sterk in de schoenen staan) op te komen. De “doen” mentaliteit binnen de VVD spreekt mij erg aan, niet enkel erover praten maar aanpakken en oplossen.

Stel, je hebt het voor het zeggen in Deurne. Wat zou je dan aanpakken?
Ik zou ervoor zorgen dat de dorpen en wijken beter gehoord worden in het gemeentehuis. Dat dorpen en wijken leefbaar blijven en toekomstbestendig worden voor hun inwoners, jong en oud. Dat initiatieven hiervoor op brede wijze gesteund worden en dat het realiseren van activiteiten zonder al te veel bureaucratische regels mogelijk wordt.

Ga naar de bovenkant