Mark van den Heuvel

Mark van den Heuvel

Raadslid

Mark is 45 jaar, getrouwd met Paulien en samen hebben zij 3 kinderen. Hij is geboren en getogen in Deurne en woonachtig in de Sint Jozefparochie. Samen met zijn compagnon runt hij een bedrijf in de ICT, zij verzorgen complete automatiseringsoplossingen voor het MKB. Daarnaast is hij jarenlang actief geweest in het bestuur van de OVD, nu Ondernemend Deurne, waarvan bijna 8 jaar als voorzitter. Ook is Mark voorzitter geweest van Stichting Parkmanagement Peelland.

Wat zijn je goede en slechte eigenschappen?
Mijn slechte en misschien ook wel goede eigenschap is dat ik niet zo van achterkamertjes politiek hou. We leven in een transparante wereld waarin ik van mening ben dat we geen ”geheimen” moeten hebben. In de politiek is dit soms wel een probleem. Daarnaast heb ik soms moeite om nee te zeggen. Ik ben een doorzetter, geef niet op en hou van een uitdaging. Ik ben eerlijk en makkelijk in de omgang, maar laat niet met me sollen.

Wat maakt jou een goede lokale volksvertegenwoordiger?
Ik denk dat mijn goede en slechte eigenschappen mij een goede volksvertegenwoordiger maken. Door de jarenlange ervaring in het ondernemers leven heb ik een goede relatie opgebouwd met inwoners, ondernemers, maar ook met de huidige politiek (de gemeente). Ik sta voor het algemeen belang en niet zozeer voor individuele problematiek, ik zoek naar de beste oplossing voor iedereen. Ik zet me graag in voor een beter Deurne, waar iedereen goed kan wonen, waar het fijn vertoeven is en waar ondernemers de kans krijgen om te ondernemen.

Hoe ziet jouw vrije tijd eruit?
In mijn spaarzame vrije tijd geniet ik van mijn kinderen en familie, hou van gezelligheid, op zijn tijd lekker eten en drinken met familie en vrienden. Daarnaast speel ik graag een potje golf, fiets ik en ga ik graag skiƫn.

Ga naar de bovenkant