Politie

Veiligheid

Buurtpreventie ondersteunen

Whatsapp-groepen. Kijk-uit projecten. Wij geloven in de actieve rol van onze inwoners. Die willen we stimuleren. De gemeente moet middelen beschikbaar stellen. Help waar dat nodig is. 

Stevige aanpak drugs

De Deurnese VVD kwam in 2015 met haar motie “Pak drugs aan!”. Daarna is er veel gebeurd. Projecten zijn gestart. Op preventie en handhaving zijn slagen gemaakt. Het is nooit genoeg. Drugs wordt steeds normaler. Criminaliteit rukt op. Wij moeten keihard blijven vechten tegen deze problematiek. De Deurnese VVD wil haar voortrekkersrol daarin houden. 

Politie is zichtbaar

Het is zo simpel. Rij door de wijk en stap uit die auto. Het schrikt af. Signalen worden sneller opgepikt. Mensen voelen zich veiliger. We zijn tevreden over onze politie. We blijven oproepen om zichtbaar en aanwezig te zijn.

Een veilig Platteland

Er is geen plek op het platteland voor een drugslaboratorium! 

Mensen die actief drugsproducenten meehelpen moeten keihard aangepakt worden. Een boer die onder bedreiging zijn stal moet afstaan, moet beschermd worden. Wij willen meer surveillance op het platteland. Er moeten meldpunten en steunpunten komen voor mensen die met criminaliteit geconfronteerd worden. We investeren in voorlichting en preventie. 


Delen