Zonnepanelen

Overig

Deurne blijft zelfstandig

Deurne gaat niet samen met Helmond. 
Deurne gaat niet samen met de Peelgemeenten. 
Deurne is Deurne en dat houden we zo. 
De provincie gaat misschien eisen stellen in de toekomst. De Deurnese VVD zet de deur voor iedereen open. De basis is dat Deurne zelfstandig blijft. 

Evenementen stimuleren

We hebben een enorm aantal evenementen in Deurne. Dat maakt wonen hier zo gaaf. Wij dragen die evenementen een warm hart toe. We willen deze stimuleren. De gemeente moet zoveel mogelijk faciliteren. Houd kosten zo laag mogelijk. Draag soms financieel wat bij. Dit geldt niet alleen voor evenementen. De Deurnese VVD wil initiatieven op het gebied van recreatie en toerisme ondersteunen.

Deurne energieneutraal 2050

De Deurnese VVD wil mensen belonen voor goede initiatieven. Ga je duurzaam (ver)bouwen, krijg je een korting op je vergunning. Voor De Deurnese VVD staat vast dat Deurne in 2050 energieneutraal moet zijn. Wij willen in de komende periode een duidelijk plan van aanpak hoe dit bereikt gaat worden. We willen geen verplichtingen opleggen maar goede ideeën belonen. Niet reguleren maar stimuleren. 

Samenwerken moet lonen

De Deurnese VVD blijft kritisch op de vele samenwerkingen waar onze gemeente in meedoet. Een samenwerking moet lonend zijn. Resultaten moeten geboekt worden. Als dit niet het geval is, ondernemen wij actie. We sturen bij en waar nodig verlaten we de samenwerking. 


Delen