A67

Mobiliteit

A67 filevrij

Files op de A67 zijn een grote ergernis. Mensen uit Deurne moeten veilig en snel naar hun werk kunnen. Greenport en Brainport zijn belangrijk. Je moet er dan wel kunnen komen. Wij blijven ons daarvoor inzetten. We vragen steeds opnieuw aandacht. We blijven in contact met provincie en Den Haag. 

Deurne stoplichtvrij

Het gaat om de visie. Wij snappen echt wel dat er over vier jaar nog stoplichten in Deurne staan. Je moet vooruit durven kijken. Tien jaar geleden vroegen we om een spoortunnel. We werden uitgelachen. Nu komt hij! Durf te streven naar een stoplichtvrij Deurne. Durf te dromen over een tweede spoortunnel. Er is veel meer mogelijk dan gedacht wordt! 

Omlegging Walsberg

Mensen in de Walsberg moeten prettig kunnen wonen! De groei van het verkeer verhindert dit. De Deurnese VVD heeft gezorgd voor een onderzoek naar mogelijkheden om de verkeersafwikkeling te verbeteren. Een onderzoek is niet genoeg. Het gaat om de uitkomsten. Daar moeten we snel mee aan de slag. 

Rammelstrook op Langstraat

Wij staan voor een actief verkeersveiligheidsbeleid. Mensen hebben daarbij zelf een verantwoordelijkheid. Leg die telefoon weg! Dat is natuurlijk niet genoeg. Wat wij in ieder geval willen, is een rammelstrook (schudt mensen wakker die over de middenlijn rijden) op de Langstraat. Deze maatregel staat symbool voor verkeersveiligheid in heel Deurne. Veiligheid kan tonnen kosten maar ook vaak simpel opgelost worden. 


Delen