Vlierden

Willeke is geboren, getogen en woonachtig in Vlierden. In het dagelijks leven is Willeke advocaat en mede-eigenaar van Vogelaar & Van Rooij Advocaten. Daarnaast is zij lid van de raad van toezicht bij ORO en van de raad van commissarissen bij woningcorporatie Woonveste.

Wat zou jij graag in Deurne willen betekenen?

Ik vind het belangrijk dat de politiek dicht bij haar inwoners staat. Dat de volksvertegenwoordigers midden in de samenleving staan en ze weten wat er gebeurt. Verder is het belangrijk dat er in de kerkdorpen voldoende betaalbare woningen blijven bestaan. De jeugd moet kunnen blijven wonen in een kerkdorp. Daarnaast is het voor de leefbaarheid ook belangrijk dat er voldoende vrijwilligers blijven bestaan voor het verenigingsleven en dat de lokale economie bloeit zodat zij ook een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de leefbaarheid (via sponsoring etc.).

Wat zijn je goede en slechte eigenschappen?

Mijn slechte eigenschappen zijn dat ik moeilijk nee kan zeggen en het daardoor te druk krijg waardoor ik niet aan alles toe kom wat ik gedaan zou willen hebben. Ik heb de neiging door te denderen en daardoor verlies je soms het doel uit ogen. Mijn goede eigenschappen zijn dat ik een harde werker ben, een doorzetter. Verder ben ik ambitieus en leergierig, ik wil mezelf altijd blijven ontwikkelen.

Hoe ziet jouw vrije tijd eruit?

Ik vind het fijn om in de tuin te werken en in de bossen te wandelen. Verder ga ik er graag op uit; stukje wandelen, fietsen en dan lekker ergens een terrasje pakken. Ook speel ik op elke woensdagavond een korfbalwedstrijd bij de midweek van DOT. Daarnaast ga ik graag op skivakantie om te snowboarden en te après-skiën.


Delen
Social wall Facebook VVD Deurne
Social Media
Op de Social Wall heb je al onze online activiteiten in een oogopslag in beeld!
Lijst VVD Deurne 2018
Onze mensen
Wij zijn er voor jou!