Tom Oomen

Portefeuille: FINANCIËN


Tom is geboren en getogen in Liessel en woont sinds kort samen met Hannah in Deurne. Sinds 2016 is hij verbonden aan de Deurnese VVD en bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen stond hij op plek 5 van de kandidatenlijst. Tevens was hij een aantal jaren lid van de rekeningcommissie die zich richt op het financiële beheer en beleid van de gemeente. In het dagelijks leven is hij commercieel manager bij Tameson, een webshop voor technische artikelen uit Eindhoven.

Wat zou jij graag in gemeente Deurne willen betekenen?

Ik wil vooral het liberale geluid laten horen in Deurne en ik zal zeker de problemen die ik zie aankaarten. De krappe woningmarkt of het toenemend drugsgebruik onder jongeren bijvoorbeeld, daar gaan mijn handen van jeuken.

Wat zijn je goede en slechte eigenschappen?

Mijn goede eigenschap is mijn doorzettingsvermogen waarmee ik dingen voor elkaar krijg. Ik moet er met deze drive wel regelmatig voor waken dat ik niet te veel van anderen verwacht.

Wat maakt jou een goede lokale volksvertegenwoordiger?

Echtheid is wat ik het meest waardeer in politici die ik zelf bewonder. Volksvertegenwoordigers die een act opvoeren vallen door de mand. Ik probeer dan ook bij mezelf te blijven en onderwerpen te benaderen als een nuchtere inwoner Deurne.

Hoe ziet jouw vrije tijd eruit?

Op een vrije avond of op zondag ben ik vaak in de keuken te vinden, speel ik graag gitaar of lees ik een boek. Auto's zijn ook echt een passie van mij, een Formule 1 race sla ik dan ook niet snel over!

Bekijk hier het stemgedrag van Tom.


Delen