Tom is geboren en getogen in Liessel. Hij woont samen en is in het dagelijks leven marketing manager bij een organisatiebureau voor vakbeurzen.

Wat zou jij graag in gemeente Deurne willen betekenen?

Ik vind dat de politiek een afspiegeling moet zijn van de samenleving. Aangezien onze gemeente niet bestaat uit enkel 50 plussers wil ik evenwicht hierin aanbrengen. Ik wil de jeugd vertegenwoordigen in de Deurnese gemeenteraad.

Een speerpunt van mij zal bijvoorbeeld zijn dat ook de jeugd een plekje krijgt in de gemeente. Het is simpelweg te moeilijk om voor starters een woning te vinden.

Wat zijn je goede en slechte eigenschappen?

Op politiek vlak is mijn bescheidenheid een minder handige eigenschap. Mijn goede eigenschap is mijn doorzettingsvermogen om dingen voor elkaar te krijgen.

Wat maakt jou een goede lokale volksvertegenwoordiger?

Wat ik het meest waardeer aan mijn favoriete politici is echtheid. Volksvertegenwoordigers die een act opvoeren vallen door de mand. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk bij mezelf te blijven en te denken als een inwoner, in plaats van een politicus. 

Hoe ziet jouw vrije tijd eruit?

Op een vrije avond of zondag ben ik graag in de keuken te vinden. Ik maak en luister graag muziek, lees graag een boek en ben geïnteresseerd in auto's en Hannah.


Delen