Liessel

Peter is op 3 september 1950 geboren in Zeist maar al vanaf zeer jonge leeftijd woonachtig onder de rivieren. Hij is gehuwd met Joke, samen hebben zij 2 dochters en 5 kleinkinderen. Tot zijn pensioen is hij altijd actief bezig geweest in regionale streekontwikkeling van de peeldorpen na eerst 35 jaar in de horeca en entertainment te hebben gewerkt. Sinds zijn pensioen is hij met diverse functies doorgegaan, zoals Cliëntenraad Libra en 't Lijssels Potje'.

Wat zou jij graag in Liessel willen betekenen?

Ik hoop via de VVD de aandacht van de gemeenteraad op de kerkdorpen te houden om de leefbaarheid optimaal te houden. Dit met de juiste voorzieningen en bestemmingsitems. Een goede mix tussen de belangen, economie, natuur en leefbaarheid is voor mij erg belangrijk.

Wat zijn je goede en slechte eigenschappen?

Ik ben een doorzetter, ik zal niet snel opgeven en kan goed luisteren. Daarnaast heb ik diverse ervaringen opgedaan in mijn zeer gevarieerde werk- en bestuursfuncties.

Wat maakt jou een goede lokale volksvertegenwoordiger?

U mag ervan uitgaan dat uw stem op de VVD, op mij, zal resulteren in veel energie vanuit mijn kant om bovenstaande meer inhoud te geven.

Hoe ziet jouw vrije tijd eruit?

Graag ga ik reizen, mijn tuin bijhouden, fietsen, puzzels leggen en sinds kort ook biljarten. Het mag voor zich spreken dat ik heel erg geniet van mijn kleinkinderen!


Delen

Actueel

Social wall Facebook VVD Deurne
Social Media
Op de Social Wall heb je al onze online activiteiten in een oogopslag in beeld!
Lijst VVD Deurne 2018
Onze mensen
Wij zijn er voor jou!