Peter Eijsbouts

Portefeuille: DORPEN EN KERNEN


Peter is geboren, getogen en woonachtig in Vlierden. Hier woont hij samen met zijn vrouw Yvonne. In het dagelijks leven is Peter werkzaam als Key Account Manager bij Mega Collections B.V., in deze baan is hij verantwoordelijk voor de accounts in Duitstalige landen en Zuid-Amerika. Daarnaast is hij actief bij Biljartvereniging Ons Vermaak, AV lopers groep Deurne en Golfvereniging de Golfhorst. Ook is hij voorzitter van Stichting MFA 't Huis in Vlierden, Samen Vlierden en Spaarkas Gezellig Sparen.

Wat zou jij graag in Vlierden willen betekenen?

In wil graag actief zijn, ik ben niet van het roepen vanaf de zijlijn. Als je meedoet kun je van waarde zijn en iets betekenen voor een dorp of gemeente.

Wat zijn je goede en slechte eigenschappen?

Ik ben zeer actief en een echte doorzetter, ik maak snel beslissingen, ben meedenkend en een harde werker. Een minder kant van mij is dat ik wel eens ongeduldig ben.

Wat maakt jou een goede lokale volksvertegenwoordiger?

Mijn betrokkenheid binnen de gemeenschap in Vlierden alsook mijn wereldwijd opgedane ervaring via mijn werk maken dat ik het grote geheel goed kan overzien maar ook kan opkomen voor de lokale belangen.

Hoe ziet jouw vrije tijd eruit?

In mijn vrije tijd ben ik naast hardlopen, golfen en biljarten een aantal avonden in de maand bezig met besturen en ongeveer elke zaterdag druk in de tuin. Daarnaast houd ik van lekker uit eten gaan en bekijk ik graag een mooie filmvoorstelling.


Delen