Mirjam van asten

Portefeuille: Bestuur


Mirjam is geboren en getogen in Helmond. Vanaf 1989 is zij werkzaam in Deurne, in 1995 is zij ook in Deurne (Walsberg) komen wonen. Ze is gehuwd met Chris, waarmee zij 3 dochters (20, 17 en 15 jaar) heeft. In het dagelijks leven is Mirjam werkzaam als zelfstandig ondernemer van iezieoffice en Indimp. Vanuit iezieoffice managementondersteuning is zij o.a. actief als Parkmanager in Deurne, maar ondersteunt zij 2 ook medische vakgroepen in een ziekenhuis. In haar brede pallet aan klanten vindt zij het fijn om met verschillende zaken bezig te zijn.

Wat zou jij graag in Deurne willen betekenen?

Bewoners en ondernemers uitdagen om proactief te zijn, mee te laten denken over vraagstukken die binnen onze gemeente spelen. Daarbij ook mensen verantwoordelijk maken voor wat ze doen of willen doen. Ik vind het belangrijk dat onze inwoners zich meer betrokken voelen bij hetgeen er gebeurt in Deurne.

Wat zijn je goede en slechte eigenschappen?

Ik ben iemand die goed kan luisteren maar ik neem wel eens te weinig vrije tijd voor mezelf.

Wat maakt jou een goede lokale volksvertegenwoordiger?

Ik probeer zoveel mogelijk op te halen bij wat er leeft binnen de gemeente. Vanuit mijn werkzaamheden binnen Deurne hoor ik vooral waar ondernemers mee bezig zijn en waar ze tegen aan lopen. Ik wil dat ondernemers en natuurlijk alle inwoners zich gehoord voelen en een makkelijke ingang hebben binnen de gemeente.

Hoe ziet jouw vrije tijd eruit?

In de winter neem ik te weinig vrije tijd. In de zomer ga ik graag in het weekend naar Enkhuizen om te zeilen. Een weekend weg geeft me weer voldoende energie om weer een week hard te werken. Daarnaast bak ik graag samen met mijn kinderen lekkere dingen.

Bekijk hier het stemgedrag van Mirjam.


Delen