Ik ben lid van de VVD omdat ik mij herken in de uitgangspunten van de VVD, Vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en de gelijkwaardigheid van alle mensen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid mag nemen zonder dat de overheid bepaald wat je doet. Dit draagt bij aan ieders eigen ontwikkeling en betrokkenheid bij de maatschappij. Alleen bij mensen die niet voor zichzelf kunnen zorgen moet de overheid haar verantwoordelijkheid nemen, vanuit een kleine, krachtige organisatie.

Ik ben geïnteresseerd in politiek omdat ik het belangrijk vind dat burgers en ondernemers niet alleen een mening hebben, maar deze ook durven te verkondigen. Graag lever ik mijn bijdrage om de lokale economie en leefbaarheid in het belang van Deurne te verbeteren.

Ik ben trots op Deurne! Deurne is een dorp met niet alleen een sterk verenigingsleven, maar ook een veelzijdige bedrijvigheid. De veelzijdigheid van het dorp zorgt voor een ruime keuze aan vrije tijdsbesteding, ondernemersmogelijkheden en winkelmogelijkheden. Dit zorgt voor betrokkenheid bij de inwoners en de bereidheid om op vrijwillige basis zich ruimschoots in te zetten voor de gemeenschap. Daar ben ik trots op!

Ik wil in Deurne veranderen de uitstraling vanuit de gemeente. De gemeente moet uitstralen dat iedere ondernemer en burger welkom is in Deurne en maximaal meedenken met initiatieven die ondernemers en burgers nemen. Er moet actief meegedacht worden met elk initiatief wat genomen wordt. Het antwoord moet vaker zijn “Ja, tenzij..” in plaats van “Nee, kom maar met iets nieuws”.

Het mooiste plekje in Deurne is voor mij de Walsberg. Daar ben ik gestart als ondernemer en heb ik kennisgemaakt met Deurne toen ik in 2002 cafetaria ’t Viaduct overnam. Sindsdien ben ik op diverse manieren betrokken gebleven bij de Walsberg (Voetbal, beachvolleybal, vrienden).

Sinds 2002 ben ik me steeds meer thuis gaan voelen in Deurne, waar ik inmiddels zakelijk en privé mijn draai goed gevonden heb. Verder vind ik het belangrijk om me in te zetten voor het verenigingsleven, maar hou ik ook van een gezellig etentje, glas wijn of een biertje in de kantine of op een terras. Daarnaast ontspan ik op het voetbalveld in de goal bij de veteranen in de Walsberg of een dagje aan zee in Scheveningen. Kortom, ik ben veelzijdig geïnteresseerd en graag onder de mensen. Mijn levensmotto is: “Geniet van elke dag, we zijn maar kort op dit bolletje”.


Delen

Actueel

Social wall Facebook VVD Deurne
Social Media
Op de Social Wall heb je al onze online activiteiten in een oogopslag in beeld!
Lijst VVD Deurne 2018
Onze mensen
Wij zijn er voor jou!