Marnix Schlösser

Portefeuille: Werk, zorg,

onderwijs en financiën


Marnix woont in het mooie Vlierden en is 47 jaar geleden geboren in Eindhoven. Hij is getrouwd met Simone en vader van twee zonen en een dochter. Zijn grootste hobby's zijn koken, concerten bezoeken en leuke dingen doen met zijn gezin. Voor hij in 2014 wethouder werd werkte hij als business controller en manager klantenservice. Als wethouder in Deurne is hij verantwoordelijk voor zorg, werk, onderwijs en financiën. Dankzij Marnix is de zorg weer terug in Deurne en zijn we een voorbeeld voor het hele land!

Wat zou jij graag in Deurne willen betekenen?

Ik wil dat de gemeente Deurne over een paar jaar werkt zoals we het de afgelopen vier jaar in de zorg al geregeld hebben. Dicht bij onze inwoners, persoonlijk en doen wat nodig is. Een bouwvergunning kan toch niet ingewikkelder zijn dan een zorgvraag?

Wat zijn je goede en slechte eigenschappen?

Ik ben enorm gedreven, een ontzettende optimist en kan met iedereen goed overweg. Helaas heb ik een groot gebrek aan geduld.

Wat maakt jou een goede lokale volksvertegenwoordiger?

Ik durf met iedereen in gesprek te gaan. De beste plannen komen voort uit datgene wat fout gaat of waar mensen boos over zijn. Die goede ideeën weet ik dan ook nog eens uit te voeren!


Delen