Molen Zeilberg

Mariëlle smits-Biemans

Portefeuille: WERK & ZORG & NIEUWKOMERS


Mariëlle is geboren, getogen en woonachtig in Zeilberg-Deurne. Zij is getrouwd met Stephan, samen hebben zij 2 dochters. In het dagelijks leven werkt ze sinds dit jaar als klantcoördinator Zorg bij HomeInstead, thuisservice voor senioren in Zuid-Oost Brabant. Daarvoor heeft zij als verpleegkundige en (team)coach in diverse functies in zorg/welzijn gewerkt. Daarnaast zet zij zich in voor de oudervereniging van basisschool Zeilberg.

Wat zou jij graag in Deurne willen betekenen?

Meer oog voor elkaar. Ik wil mijn kennis en ervaring inzetten om leefbare en zorgzame kernen voor jong en oud te behouden en te verbeteren. Dat kan door gezond verstand meer ruimte te geven dan regeldruk.

Wat zijn je goede en slechten eigenschappen?

Ik hou van een moeilijke puzzel en kan complexe problematiek goed analyseren. Dat combineer ik met een aardige mensenkennis, ambitie en een brede interesse waarmee ik iemand kan ondersteunen om zelf de regie te pakken en problemen op te lossen.

Dat brengt me meteen bij mijn valkuil want als je overal 100% wil bereiken dan raak je ook wel eens teleurgesteld. In mijn voortvarendheid kan ik ook wel ongeduldig zijn.

Wat maakt jou een goede lokale volksvertegenwoordiger?

Ik sta met 2 benen op de grond en weet en/of onderzoek wat er speelt. Ik durf (kritische) vragen te stellen maar zal zelf ook met ideeën komen. Daarnaast heb ik hart voor groen, duurzaamheid en de agrarische sector.

Hoe ziet jouw vrije tijd eruit?

Vrije tijd spendeer ik graag met mijn gezin. Met sporten en wandelen maak ik mijn hoofd weer leeg. Ik kan enorm genieten van lekker (uit) eten met vrienden.


Delen