Neerkant Kandidaat VVD Deurne

Liesbeth Goorts

Portefeuille: LEEFBAARHEID & VEILIGHEID


Liesbeth is getrouwd met Antoon, samen hebben zij 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Ze is geboren in Liessel maar woont inmiddels alweer meer dan 40 jaar in Neerkant. In het dagelijks leven is Liesbeth mede-eigenaar van een bouw- en montagebedrijf. Zij regelt hier de administratie en verricht diverse hand- en spandiensten. Ook is zij actief als vrijwilliger, in diverse functies. Zo is zij al meer dan 30 jaar brigadier bij de basisschool, jureert zij de carnavalsoptocht en zij zet zich in voor nog meer carnavalsactiviteiten. Daarnaast maakt zij deel uit van projectgroepen Leefbaar en Vitaal Neerkant en maakt zij vanuit NL doet het museum Techniek met een Ziel, mee schoon.

Wat zijn je goede en slechten eigenschappen?

Ik ben breed georiënteerd, kan goed luisteren en daar waar nodig pak ik de draad op om te helpen. Ik ben graag voor onze kinderen en kleinkinderen een goede moeder en wil tegelijk een goede vriendin voor ze zijn. Ik zou graag alle heren willen dienen, maar kom er steeds opnieuw achter dat dat niet mogelijk is.

Wat maakt jou een goede lokale volksvertegenwoordiger?

Door mijn brede oriëntatie, mensenkennis en de levenslessen die ik heb opgedaan, heb ik geleerd zaken breed op te pakken en goed naar anderen te luisteren. Daarna mijn zienswijze te versmallen om zaken concreet te behandelen en te maken. Spijkers met koppen slaan is mijn motto. Ik zet me graag in voor de kleine kernen, waarvan ik me het meest bezig houd met Deurne Zuid.

Hoe ziet jouw vrije tijd eruit?

Ik ga graag fietsen, wandelen, tennissen en skiën.


Delen