Groot Kasteel Deurne

LAURENS MOLLEMANS

Portefeuille: onderwijs & jeugd


Laurens is geboren en getogen in de Heiakker. In het dagelijks leven studeert hij rechten aan de Universiteit Leiden. Daarnaast is hij vrijwilliger bij Jongerensociëteit Walhalla en Museum de Wieger.

Wat zijn jouw plannen bij de Deurnese VVD?

Bij de Deurnese VVD wil ik me als jong fractielid voornamelijk inzetten voor de Deurnese jeugd, door hen een stem te geven in de gemeente en daarnaast ook door mensen in te laten zien hoeveel iedere stem betekent, juist in de gemeentepolitiek.

Wat maakt jou een goede aanvulling op de fractie?

Door mijn jonge leeftijd bekijk ik zaken vanuit een andere hoek dan het gemiddelde fractielid wat voor een frisse blik zorgt die, net als in het dagelijks leven, van belang is voor een goede samenwerking met de beste liberale visie!

Waarom heb je voor de VVD gekozen?

Politiek is vanaf de Tweede Kamerverkiezingen in 2017 voor mij gaan leven en zodoende ben ik me steeds meer gaan verdiepen in partijen en hun standpunten. Het liberale beleid van de VVD met vrijheid en gelijke kansen voor iedereen als kernpunten sluit aan bij mijn persoonlijke opvattingen en zo ben ik bij de VVD terecht gekomen.

Hoe ziet je vrije tijd eruit?

Graag bezoek ik de Deurnese horeca in mijn vrije tijd of ga ik erop uit in de regio of elders in het land met vrienden of familie om de geschiedenis en cultuur van Noord-Brabant en Nederland te ontdekken.


Delen

Actueel

Social wall Facebook VVD Deurne
Social Media
Op de Social Wall heb je al onze online activiteiten in een oogopslag in beeld!
Lijst VVD Deurne 2018
Onze mensen
Wij zijn er voor jou!