Groot Kasteel Deurne

Kees is gehuwd en vader van 2 zonen en 1 dochter, hij is opa van 6 kleinkinderen. Kees is geboren in Eindhoven maar op jonge leeftijd verhuisd naar Deurne. Hij voelt zich dan ook echt een getogen Deurnenaar en woont met veel plezier in de Walsberg. In het dagelijks leven is hij werkzaam als accountant en adviseur in het regionale MKB. Daarnaast is hij bestuurlijk betrokken bij SV Deurne, TC Deurne, De Peelstrekels, Vrienden van Samen Verder, Golfbaan Stippelberg en uiteraard VVD Deurne. Voor al zijn verdienste is Kees in 2014 benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Wat zou jij graag in Deurne willen betekenen?

Ik wil me graag inzetten voor een goed ondernemersklimaat voor zowel centrum als industrieterrein. Daarnaast vind ik dat sport en cultuur goed gefaciliteerd moeten worden.

Wat zijn je goede en slechten eigenschappen?

Mijn goede eigenschap is verbinden en op basis van consensus zaken voor elkaar krijgen. Mijn slechtste eigenschap is dat ik moeilijk nee kan zeggen.

Hoe ziet jouw vrije tijd eruit?

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn hobby's voetbal (helaas alleen nog passief), tennissen en golf. Verder vertoeven we met de familie graag op ons stekje in Zeeland.


Delen

Actueel

Social wall Facebook VVD Deurne
Social Media
Op de Social Wall heb je al onze online activiteiten in een oogopslag in beeld!
Lijst VVD Deurne 2018
Onze mensen
Wij zijn er voor jou!