Zandstraat Liessel

Hans is 59 jaar en geboren, getogen en woonachtig in Liessel. Hier woont hij samen met zijn vrouw José, samen hebben zij een dochter, twee zonen en twee kleinkinderen. In het dagelijks leven is Hans internationaal ondernemer in de rubber recycling branche. Samen met zijn zonen proberen zij duurzaam bezig te zijn en zo ook een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Voor zijn verdienste voor de samenleving werd Hans in 2015 benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Wat zou jij graag in Liessel willen betekenen?

Ik ben verweven met Liessel waar ik iedereen ken en iedereen mij kent. Daar waar ik actief ben in verschillende verenigingen zoals het Gilde, Vrienden van de Kei of Stichting oud papier Deurne. Een stem op mij betekent dat ik me vooral breed zal inzetten voor Liessel. Daar kunt u op rekenen.

Wat zijn je goede en slechte eigenschappen?

Ik weet wat ik wil en wil dat dan ook bereiken, ben graag tussen de mensen en kan goed samenwerken. Ik kan slecht nee zeggen en hierdoor is mijn agenda altijd wel gevuld.

Wat maakt jou een goede lokale volksvertegenwoordiger?

Door mijn werk- en bestuurservaring ben ik in staat goed naar alle mensen te luisteren, rustig te blijven en zaken goed af te wegen om tot goede conclusies te komen. Ik wil mensen graag verder helpen en problemen en knelpunten oplossen.

Hoe ziet jouw vrije tijd eruit?

Ik vind het fijn om in de tuin te werken en om samen met mijn gezin leuke dingen te doen. Ik maak vooral tijd voor beide kleinkinderen.

 


Delen

Actueel

Social wall Facebook VVD Deurne
Social Media
Op de Social Wall heb je al onze online activiteiten in een oogopslag in beeld!
Lijst VVD Deurne 2018
Onze mensen
Wij zijn er voor jou!