Industrieterrein Deurne

BERRY VAN WAAYENBURG

Portefeuille: ENERGIETRANSITIE


Berry is geboren en getogen in Deurne en woont sinds 18 jaar in de Sint-Jozef parochie. Hij is getrouwd met Karin en is vader van 2 dochters. Nadat hij bijna 20 jaar voor een baas heeft gewerkt in verschillende rollen, is hij in 2007 met een paar andere collega’s een eigen zaak begonnen in de IT distributie, en hebben ze deze weer verkocht in 2017 aan een internationaal bedrijf. In 2021 gaat hij stoppen met werken en wil hij via de politiek actief zijn voor de gemeenschap in Deurne.

Waarom de VVD?

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de politiek en de standpunten van de VVD passen daar het beste bij. De grootste uitdaging zal zijn dat ik gewend ben om direct op het doel af te gaan en problemen direct bij de horens aan te pakken, wat in de politiek niet altijd zal kunnen. Samenwerken met andere partijen aan een oplossing en accepteren dat niet iedereen hetzelfde denkt zijn daarbij erg belangrijk.

Hoe denk je je te kunnen onderscheiden?

Iedereen kijkt anders tegen problemen aan en iedereen heeft een mogelijke oplossing. Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en samen te werken met grotere groepen mensen heb ik geleerd om de gezamenlijke factoren te herkennen en om samen met andere een oplossing te vinden voor het vraagstuk wat op tafel ligt. Open en eerlijke communicatie is daarin zeer belangrijk. De mensen waar ik mee samenwerk moeten weten wat ze aan me hebben en dan kun je samen snelle, goede en slimme stappen zetten die er toe moeten leiden om het vraagstuk snel op te lossen.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Ik kijk graag een film, houd van wandelen met onze 2 honden en als sport speel ik golf.


Delen
Social wall Facebook VVD Deurne
Social Media
Op de Social Wall heb je al onze online activiteiten in een oogopslag in beeld!
Lijst VVD Deurne 2018
Onze mensen
Wij zijn er voor jou!