Soldaten

Ben Brinks

Fractielid


Ben werkte tot 2020 als militair bij de Koninklijke Luchtmacht en is nu met functioneel leeftijdsontslag, maar werkt nog wel tijdelijk als burger bij Defensie. Hij is getrouwd met Annemarie en samen hebben zij een dochter. Ben komt oorspronkelijk uit Leiden en heeft door zijn beroep diverse (internationale) plaatsingen gehad. In 1994 werd hij geplaatst bij de toenmalige Groep Geleide Wapens te Vredepeel en werd een huis gekocht in de Heiakker. Er werd besloten in principe niet meer te verhuizen. Hoewel dat vaak een ‘weekendhuwelijk’ betekende, hebben ze daar geen spijt van gehad. Ben houdt van skiën en wandelt veel in de omgeving van Deurne. Samen reizen ze graag of toeren ze met hun cabrio door het land.

Waarom VVD?
"Ik kon mij al vanaf jongs af aan vinden in de standpunten van de VVD en heb eigenlijk nooit twijfels gehad om anders te stemmen. Natuurlijk zijn er wel eens onderwerpen waar je anders over denkt, maar het is belangrijk om naar het hele pakket te kijken en hoe dat invloed gaat hebben op de korte termijn, maar ook op de toekomst en dat doet de VVD. In mijn ogen is de VVD een partij die duidelijk piketpalen slaat en verantwoordelijkheden bij de burger legt; dat spreekt mij aan. Het is voor mij dan ook niet meer dan logisch dat ik ook lokaal op de VVD stem, want afgezien van hetzelfde gedachtengoed kan de Deurnese VVD zijn stem laten doordringen tot op provinciaal en landelijk niveau."

Stel, je hebt het voor het zeggen in Deurne. Wat zou je dan aanpakken?
"Ik zou ervoor zorgen dan iedere bewoner van Deurne – jong en oud - zich veilig en thuis kan voelen in Deurne. Omdat de gemeente Deurne blijft groeien vind ik het belangrijk dat er niet alleen meer woningen bijkomen, maar ook dat de infrastructuur wordt verbeterd en dat de bereikbaarheid goed blijft. Daarom zou ik ernaar streven dat de spoortunnel zo spoedig mogelijk wordt gerealiseerd. Bij een groeiende gemeente hoort ook het op peil houden van de openbare dienstverlening, de zorg en cultuur. Ook uitbreiding en behoud van sportfaciliteiten, zoals een zwembad, is van belang voor een fijne leefomgeving."


Delen

Actueel

Social wall Facebook VVD Deurne
Social Media
Op de Social Wall heb je al onze online activiteiten in een oogopslag in beeld!
Lijst VVD Deurne 2018
Onze mensen
Wij zijn er voor jou!