FotoALBUM

Welkom op het fotoalbum van VVD Deurne. Van veel van onze activiteiten maken we foto's. Wilt u ook een bedrijfsbezoek of andere activiteit bijwonen? Neem dan contact met ons op! 

Etentje met inwoners 19-1-18

We hebben via Facebook een 20-tal inwoners van Deurne op het eten uitgenodigd in ons clubhuis. Tijdens het eten is er gesproken over alles wat de mensen in Deurne bezighoudt. Het was een gezellige en zeer succesvolle avond!

Bezoek VVD Brabant over Provinciale maatregelen 04-07-17

VVD Brabant is op bezoek in Deurne om uitleg te geven over de provinciale maatregelen. VVD Deurne heeft zich flink afgezet tegen deze plannen. Voor onze collega's uit Den Bosch de reden om deze speciale avond in Deurne te organiseren bij Zalen Van Bussel.

Bedrijfsbezoek Mart Munsters 01-06-17

Mart Munsters BV in Zeilberg is een echt familiebedrijf actief in agrarisch loonwerk, grondwerk, transport en mestverwerking. Het bezoek stond vooral in het teken van mest. Kansen en bedreigingen.

Bedrijfsbezoek Trypoul Neerkant 17-03-17

Trypoul Recording Studios is een nieuw bedrijf aan de Moostenstraat in Neerkant. Eigenaar Dirk Joosten ontving samen met zijn vrouw Ineke VVD Deurne en gaf in het kort weer hoe hij van zijn hobby uiteindelijk zijn werk heeft gemaakt.

Bezoek Kamerlid Potters aan Cratosvrienden 02-03-17

Samen in gesprek over de zorg in Deurne en Nederland. Dit met raadsleden, wethouder, bestuursleden en Kamerlid. Op bezoek bij Cratosvrienden in Deurne.

Opening Knoflookpad 9-5-16

Fractie VVD Deurne in 2016

Bedrijfsbezoek Lixero 26-02-16

Op het Deurnese industrieterrein Leemskuilen hebben we een verlichtend bezoek gebracht aan Lixero Professional Lighting Solutions. Eigenaar en Deurnenaar Maurice Arons verzorgde het bezoek.

Fractiedag 09-10-15

De fractiedag van 2015 stond in het teken van culinaire bedrijven in Deurne. Na een rondleiding bij de Natuurpoort van Bert en Leny van den Eijnden, zijn we op bedrijfsbezoek geweest bij Bijzonder Brabants van Henk Kerkers. Vervolgens een rondleiding bij het nieuwe Streeckhuys in Deurne centrum. We hebben de avond afgesloten bij het Kookpunt in Liessel, waar we samen allemaal geweldige producten hebben omgetoverd naar een geweldig diner!

Bezoek VVD Brabant aan VVD Deurne 25-09-15

Onze collega's uit Den Bosch bezoeken ons in Deurne. Bezoek staat in het teken van het buitengebied.

Algemene ledenvergadering 01-07-15

Bedrijfsbezoek Vescom 23-04-15

VVD Deurne was op bezoek bij Vescom in St.Jozefparochie. Een toonaangevende wereldspeler op het gebied van wandbekleding.

Deurne Actiedag 23-09-14

De eerste Deurne Actiedag! Op voorstel van VVD Deurne steken inwoners en verenigingen de handen uit de mouwen om Deurne een beetje mooier te maken!

Bezoek VVD Brabant aan VVD Deurne 22-09-14

Onze collega's uit Den Bosch bezoeken ons in Deurne. Extra aandacht wordt gevraagd voor het buitengebied en de spoortunnel. Ook daar hebben we de Provincie hard voor nodig!

Bezoek EP kandidaat Zwanenburg aan varkensbedrijf Meulendijks 16-5-'14

Social wall Facebook VVD Deurne
Social Media
Op de Social Wall heb je al onze online activiteiten in een oogopslag in beeld!
Lijst VVD Deurne 2018
Kandidatenlijst 2018
Wij zijn er voor u!