FotoALBUM

Welkom op het fotoalbum van de Deurnese VVD. Bij veel van onze activiteiten maken we foto's. Wil jij ook een bedrijfsbezoek of andere activiteit bijwonen? Neem dan contact met ons op: info@vvd-deurne.nl!

Stikstofbijeenkomst met Mark Rutte 14-11-2019

Op 14 november 2019 waren Tweede Kamerleden van de VVD Helma Lodders, Mark Harbers, Chantal Nijkerken-de Haan en Bas van ’t Wout in Deurne voor een bijeenkomst over stikstof. Hier werd later Mark Rutte aan toegevoegd, toen bijvoorbeeld de maatregel van 130 km/u naar 100 de dag ervoor werd gepresenteerd.

Klaas Dijkhoff in Deurne 02-10-2019

Klaas Dijkhoff kwam naar Deurne om in gesprek te gaan, en specifiek over onze toekomst te praten. Hij wilde graag weten hoe wij in Regio Zuid over zijn discussiestuk "Liberalisme dat werkt voor mensen" dachten, wat hier speelt en wat er in het verkiezingsprogramma hoort.

Evaluatie verkiezingen 8-6-`18

Op deze avond hebben we met een heel aantal leden de campagne en de verkiezingen geëvalueerd. Aansluitend hebben we deze intensieve periode gezellig afgesloten met een heerlijke barbecue verzorgd door de Reizende Man.

Beediging wethouders en raadsleden 15-5-´18

Marnix werd in de raadsvergadering van 15 mei voor de 2de keer beëdigd als wethouder. In dezelfde raadsvergadering werd Mirjam van Asten opnieuw beëdigd als raadslid.

Debat Ondernemerscafé 20-3-'18

Het slotdebat voor de verkiezingen. Onze lijsttrekker Marnix heeft een duidelijke mening over de 20 stellingen die de lijsttrekkers werden voorgelegd.

Debat Peelland college 20-3-`18

Jongeren kiezen overduidelijk voor VVD Deurne! Ons jongste raadslid Ruud Berkers heeft het debat op het Peelland college met verve gewonnen! Voorproefje voor de echte verkiezingen?

Mandarijnen uitdelen op het station 20-3-'18

Stemmen kan nu ook op het station! Daarom hebben we de dag voor de verkiezingen in alle vroegte mandarijnen uitgedeeld op het station.

Debat Stop de stank 19-3-`18

Jeroen van Lierop heeft namens VVD Deurne het woord gevoerd bij het debat van Stop de stank in Zalen van Bussel.

Debat Neerkant 15-3-'18

Onze lijsttrekker en huidige wethouder Marnix Schlösser heeft in Neerkant tijdens het debat heldere en concrete antwoorden gegeven op stellingen en vraagstukken over Neerkant.

Debat Liessel 14-3-`18

Onze Liesselse kandidaat Ruud Berkers is in de Kastanje aan de hand van verschillende stellingen het debat aangegaan met de andere partijen.

Debat ZLTO 12-3-'18

Jeroen van Lierop heeft VVD Deurne goed vertegenwoordigd tijdens het debat van de ZLTO. Het was druk in De Reizende Man te Liessel. Aan de hand van 6 stellingen zijn de verschillende partijen met elkaar in discussie gegaan.

Lichtbandjes uitdelen bij de Heilight Parade 10-3-`18

We hebben de Heilight Parade nog meer verlicht door lichtbandjes uit te delen aan alle bezoekers.

Eten met inwoners 2-3-18

Social media is leuk! Maar nog leuker om elkaar in het echt te ontmoeten! Onder het genot van een hapje en een drankje weer een hele gezellige en geslaagde Eten met Inwoners gehad!

Debat Zeilberg 27-2-18

De dorpsraad Zeilberg heeft een politieke avond in de Muziekmeule georganiseerd. Het was een drukbezochte avond waar drie thema’s centraal stonden: wonen, leefbaarheid en buitengebied. Alle partijen zijn aan het woord geweest over deze onderwerpen en hebben de kans gekregen om vragen te beantwoorden uit het publiek.

Open Bedrijven Route Deurne 25-2-18

De Open Bedrijven Route was zeer geslaagd! Wij stonden met de DURFT! kop van Jut bij FHT Perslucht. Veel bezoekers hebben het aangedurfd, de kop is er letterlijk vanaf geslagen!

Etentje met inwoners 19-1-18

We hebben via Facebook een 20-tal inwoners van Deurne op het eten uitgenodigd in ons clubhuis. Tijdens het eten is er gesproken over alles wat de mensen in Deurne bezighoudt. Het was een gezellige en zeer succesvolle avond!

Bezoek VVD Brabant over Provinciale maatregelen 04-07-17

VVD Brabant is op bezoek in Deurne om uitleg te geven over de provinciale maatregelen. VVD Deurne heeft zich flink afgezet tegen deze plannen. Voor onze collega's uit Den Bosch de reden om deze speciale avond in Deurne te organiseren bij Zalen Van Bussel.

Bedrijfsbezoek Mart Munsters 01-06-17

Mart Munsters BV in Zeilberg is een echt familiebedrijf actief in agrarisch loonwerk, grondwerk, transport en mestverwerking. Het bezoek stond vooral in het teken van mest. Kansen en bedreigingen.

Bedrijfsbezoek Trypoul Neerkant 17-03-17

Trypoul Recording Studios is een nieuw bedrijf aan de Moostenstraat in Neerkant. Eigenaar Dirk Joosten ontving samen met zijn vrouw Ineke VVD Deurne en gaf in het kort weer hoe hij van zijn hobby uiteindelijk zijn werk heeft gemaakt.

Bezoek Kamerlid Potters aan Cratosvrienden 02-03-17

Samen in gesprek over de zorg in Deurne en Nederland. Dit met raadsleden, wethouder, bestuursleden en Kamerlid. Op bezoek bij Cratosvrienden in Deurne.

Opening Knoflookpad 9-5-16

Fractie VVD Deurne in 2016

Bedrijfsbezoek Lixero 26-02-16

Op het Deurnese industrieterrein Leemskuilen hebben we een verlichtend bezoek gebracht aan Lixero Professional Lighting Solutions. Eigenaar en Deurnenaar Maurice Arons verzorgde het bezoek.

Fractiedag 09-10-15

De fractiedag van 2015 stond in het teken van culinaire bedrijven in Deurne. Na een rondleiding bij de Natuurpoort van Bert en Leny van den Eijnden, zijn we op bedrijfsbezoek geweest bij Bijzonder Brabants van Henk Kerkers. Vervolgens een rondleiding bij het nieuwe Streeckhuys in Deurne centrum. We hebben de avond afgesloten bij het Kookpunt in Liessel, waar we samen allemaal geweldige producten hebben omgetoverd naar een geweldig diner!

Bezoek VVD Brabant aan VVD Deurne 25-09-15

Onze collega's uit Den Bosch bezoeken ons in Deurne. Bezoek staat in het teken van het buitengebied.

Algemene ledenvergadering 01-07-15

Bedrijfsbezoek Vescom 23-04-15

VVD Deurne was op bezoek bij Vescom in St.Jozefparochie. Een toonaangevende wereldspeler op het gebied van wandbekleding.

Deurne Actiedag 23-09-14

De eerste Deurne Actiedag! Op voorstel van VVD Deurne steken inwoners en verenigingen de handen uit de mouwen om Deurne een beetje mooier te maken!

Bezoek VVD Brabant aan VVD Deurne 22-09-14

Onze collega's uit Den Bosch bezoeken ons in Deurne. Extra aandacht wordt gevraagd voor het buitengebied en de spoortunnel. Ook daar hebben we de Provincie hard voor nodig!

Bezoek EP kandidaat Zwanenburg aan varkensbedrijf Meulendijks 16-5-'14

Social wall Facebook VVD Deurne
Social Media
Op de Social Wall heb je al onze online activiteiten in een oogopslag in beeld!
Lijst VVD Deurne 2018
Onze mensen
Wij zijn er voor jou!