Bekendmaking lijsttrekker Tom Oomen
- 11 september 2021

Tom Oomen lijsttrekker voor de Deurnese VVD

Tom Oomen (30) is de nieuwe lijsttrekker voor de Deurnese VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Tijdens een ledenvergadering van de partij op 10 september werd unaniem de steun uitgesproken voor de Liesselnaar. Tweede Kamerlid Thierry Aartsen verzorgde de presentatie.

Oomen geeft aan vereerd te zijn en enorm uit te kijken naar de verkiezingen. “Ik vond het al heel mooi om in 2019 te worden verkozen tot fractievoorzitter en dat ik nu dan ook de verkiezingen in mag als lijsttrekker en mijn visie op de toekomst van Deurne breed mag gaan uitdragen is iets waar ik trots op ben.

Oomen vindt dat Deurne klaar is voor een nieuwe politieke generatie en een gemeente nieuwe stijl. “Ik wil in een gemeente wonen waarin inwoners en ondernemers veel meer bewegingsvrijheid hebben en waarin de gemeente zich meer opstelt als uitvoeringsorganisatie. Als enige stabiele rechtse partij in Deurne zijn wij de uitgewezen club om dat voor elkaar te krijgen.” aldus de kersverse lijsttrekker.

Marnix Schlösser, thans wethouder namens liberalen en lijsttrekker bij de vorige verkiezingen, is eveneens verheugd. “Ik ben blij dat we met Tom een jonge en gelijktijdig ervaren politicus als lijsttrekker hebben. Hij heeft de ervaring, energie en inhoud om Deurne in deze snel veranderende tijd richting te geven.”

Met de bekendmaking van de lijsttrekker trapt de partij haar verkiezingscampagne officieel af. Medio november zal het verkiezingsprogramma bekend worden gemaakt en begin 2022 wordt de gehele kieslijst gepresenteerd.


Social wall Facebook VVD Deurne
Social Media
Op de Social Wall heb je al onze online activiteiten in een oogopslag in beeld!
Lijst VVD Deurne 2018
Onze mensen
Wij zijn er voor jou!