Bedrijfsbezoek
- 12 oktober 2017

Interessant bedrijfsbezoek bij FHT Perslucht

Op donderdag 5 oktober jl. brachten leden en geïnteresseerde sympathisanten van VVD-Deurne een bedrijfsbezoek aan FHT Perslucht, Florijn 10 b/c te Deurne. Vanuit Helmond komend kan men, net voor het Esso tankstation aan de rechterzijde het prachtige pand van FHT perslucht zien liggen.

Frans Fransen en Rob van Horssen (FHT staat voor Fransen Horssen Techniek) ontvingen de belangstellenden persoonlijk en Frans vertelde hoe zij in een schuur in Asten waren gestart met hun bedrijf in het klein en door de permanente groei zijn verhuisd naar Vlierden, vervolgens naar de Gerard Bilderstraat in Deurne, daarna naar de Indumastraat en uiteindelijk naar het pand aan de Florijn, waar ze nu gevestigd zijn.

10% van de industriële energie in Nederland die gebruikt wordt bestaat uit perslucht; perslucht wordt gemaakt met behulp van compressoren. PHT Perslucht is gespecialiseerd in onderdelen, assembleren, onderhoud en installatie van apparatuur benodigd voor persluchtinstallaties. Door goede marketing, perfecte en snelle service en up-to-date informatie via de website is FHT gegroeid tot de grootste op zijn gebied in De Peel.

Door zich als specialist op dit gebied te profileren en waar te maken wordt ondertussen met een aantal bedrijven uit de regio samengewerkt en vinden we producten van FHT in zeugenstallen (op luchtdruk verstelbare vloeren), bij grote industriëlen in Zuid-Oost Brabant, bij compostverwerkers en vele anderen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:
Frans en Rob dragen met een eigen vinding (terugwinning van luchtdruk en energie) bij aan een aanzienlijke besparing van energie bij de cliënten. Daarnaast hebben ze een lokaal ingericht voor scholing van medewerkers en instructie voor cliënten. "Permanente educatie is voor bedrijfstypen als de onze van groot belang", zo benadrukken Frans en Rob, "wij selecteren onze medewerkers op houding en interesse; mannen en vrouwen met gevoel voor techniek en de juiste instelling hebben onze voorkeur."

Wij danken FHT Perslucht voor de gastvrije ontvangst en het verkregen inzicht in de bedrijfsvoering.

 


Delen
Social wall Facebook VVD Deurne
Social Media
Op de Social Wall heb je al onze online activiteiten in een oogopslag in beeld!
Lijst VVD Deurne 2018
Onze mensen
Wij zijn er voor jou!