Mark Rutte en de Deurnese VVD
- 15 november 2019

Bezoekers van de stikstofbijeenkomst bedankt!

De Deurnese VVD wil alle aanwezigen in Natuurpoort de Peel en de kijkers van de live-stream (welke hier is te bekijken) bedanken. De moeite nemen om je geluid te laten horen op deze manier heeft bij ons veel respect los gemaakt.

Mark Rutte reageerde net voor het naar huis gaan ook erg enthousiast over de avond in Deurne. De prachtige locatie en de manier waarop we samen gesproken hebben over een moeilijk onderwerp. Hij was bijzonder geraakt door het boek dat hij gekregen heeft van Henk Raaijmakers. Een boek geschreven door zijn opa dat gaat over de Peel en de ontginning. Absoluut één van de hoogtepunten van de avond.

“We moeten allemaal een beetje inschikken” is de opmerking die Mark Rutte een aantal keren maakte. Dat allemaal inschikken is precies datgene wat we in de gaten gaan houden. Hoe kunnen wij een eerlijke bijdrage leveren aan het inschikken en vinden wij dat het inschikken op een eerlijke manier verloopt.

Belangrijk thema was ook de houding van de Brabantse VVD fractie. Het was mooi dat Christophe van de Maat, VVD-gedeputeerde, ook aanwezig was en de microfoon in de handen nam om de keuzes uit te leggen die de Brabantse VVD Statenfractie gemaakt heeft. Hij geeft aan dat in december bekeken gaat worden wat de verhouding van deze plannen met de landelijke plannen gaat zijn. We houden dat scherp in de gaten.

Mark Rutte en alle aanwezige Tweede Kamerleden, statenleden en raadsleden gaan weer met informatie terug naar hun overlegtafel. Wij gaan vanuit onze positie werken aan minder regels en meer mogelijkheden voor ondernemers.

Mocht het zijn dat het je deze avond niet gelukt is om met ons van gedachte te wisselen. Neem gerust contact met ons op. We horen graag van je!

Bekijk hier de foto's!


Delen