Bedrijfsbezoek FHT
- 10 oktober 2020

Bedrijfsbezoeken uitgesteld

Helaas hebben wij moeten besluiten om de altijd goed bezochte bedrijfsbezoeken uit te stellen. We hopen snel nieuwe data te kunnen vastleggen. Uiteraard heeft dit besluit te maken met de corona maatregelen.

Hierbij brengen we je op de hoogte van de bedrijven die we, wanneer het weer mogelijk is, gaan bezoeken. Hiervoor is iedereen welkom die met ons in contact wil komen/blijven en nieuwsgierig is naar de bedrijven. Meld je alvast aan voor een of meerdere bedrijfsbezoeken om zeker te zijn van een plekje!


Sleeve Technology maakt effectieve machines voor de food en non-food verpakkingsindustrie. De ‘sleeve machines’ zijn geautomatiseerde machines voor het bedrukken van o.a. verzorgings- of voedselproducten en worden ingezet bij multinationals zoals Unilever en Campina.

Aanmelden!

ORO is een zorgaanbieder die is gespecialiseerd in de zorg, ondersteuning en begeleiding van mensen van alle leeftijden met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand. In de Peel zijn zij de aanbieder met het breedste pakket aan diensten op het gebied van wonen en slapen, eten en drinken, werk en dagbesteding, bewegen, leren en vrije tijd.

Aanmelden!

Ebusco richt zich op de ontwikkeling, marketing en verkoop van volledig elektrische stads- en streekbussen voor – voornamelijk – de Europese markt. Ebusco is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Deurne (Nederland). Ebusco is pioneer en koploper op het gebied van de ontwikkeling van elektrische bussen en laadsystemen en is daarmee inmiddels in staat een elektrische bus aan te bieden die goedkoper is dan een dieselbus.

Aanmelden!